Sök:
Priser i: 
 
Kommod tillverkad av mdf-skiva samt ekskiva. Träornament Hörn SES154 samt Mitt SMT523 på dörren.
 
Före: en gammal rakspegel/spegellåda.
 
Efter: som ett smycke pryder en fransk lilja locket. Ornamentet Fransk lilja SOM28 har limmats på med starkt trälim. Lådan är målad antikvit och träornamentet är målat med guldfärg.
 
Fransk lilja målad med guldfärg mot antikvit bakgrund.
 
En byrå hos en av våra kunder
 
Byrån målades och dekorerades med ornament Ranka SOT308 och Hörn SES155
 
Det färdiga resultatet, med ornament och nya knoppar till handtag.
 
Detajlbild - en trist byrå förvandlad till en vacker inredningsdetalj!
 
Före: En av våra kunder, http://kattitingeling.blogg.se/, hade en skänk som skulle göras om, bland annat saknades två av tre ornament. Det återstående ornamentet togs bort och skänken målades vit. 

Läs mer om projektet på http://kattitingeling.blogg.se/
 
Efter: Skänken dekorerades med Hörn SEP188, Par, Par på sidorna samt Mitt SMT489, en liten förändring som gjorde stor skillnad på slutresultatet!

Läs mer om projektet på http://kattitingeling.blogg.se/
 
Före: låda i obehandlat trä
 
Efter: lådan är dekorerad med ornament Löv SOMP29 - par, som limmats på med starkt trälim. Hyllan har sedan målats i en matt, antikvit färg och fått en fransk text som målats för hand - Joie & Bonheur, som betyder Glädje & Lycka.
 
Före: en enkel blå hylla.
 
Efter: hyllan är dekorerad med ornament Ranka SOT308 som limmats på med starkt trälim. Hyllan har sedan målats i en matt, antikvit färg.
 
Träram med två ornament, Hörn SEP183, Par. Ornamenten är fastlimmade med starkt trälim. Ramen är målad med antikvitt, patinerad och slipad på kanterna för ett vintage-utseende.
 

Träram med ornament, Hörn SEP167, par. Ornamentet är fastlimmat med starkt trälim. Ramen är målad med antikvitt, patinerad och slipad på kanterna för ett vintage-utseende.

 
Smyckeskrin med ornament Hörn SES154 på locket. Ornamentet är fastlimmat med starkt trälim. Skrinet är målat med antikvitt, patinerad och slipad på kanterna för ett vintage-utseende.